מרדכי הלפרין: בום! השופט החליט לשחרר את אלי פלדשטיין והנגד למעצר בית, בתום 37 ימים מהמעצר. אלי פרץ בבכי.
חסן נסראללה חוסל, קחו מתכון לבקלאוות שוות!
"בָּרוּךְ הָרָב אֶת רִיבֵנוּ, וְהַדָּן אֶת דִּינֵנוּ, וְהַנּוֹקֵם אֶת נִקְמָתֵנוּ, וְהַמְשַׁלֵּם גְּמוּל לְכָל אוֹיְבֵי נַפְשֵׁנוּ, וְהַנִּפְרָע לָנוּ מִצָּרֵינוּ. בָּרוּךְ אַתָּה ה', הַנִּפְרָע לְעַמּוֹ יִשְׂרָאֵל מִכָּל צָרֵיהֶם, הָאֵל הַמּוֹשִׁיעַ"
מצרכים:
למילוי:
- 100 גרם סוכר חום
- כף קינמון
- 200 גרם אגוזי מלך
- 200 גרם שקדים קצוצים
- לבצק: חבילת עלי פילו
לסירופ סוכר: 1/2 כוס מים רותחים עם חצי כוס מים מורתחים. מי ורדים.
אופן ההכנה:
- נפרוס עלה אחד של פילו ומעליו נמרח שמן ונניח עוד עלה.
- נמלה בקצה האחד של העלה לכל האורך שורה עבה מהמילוי
- נניח שיפוד ונתחיל לגלגל בזהירות לגליל יפה.
- לאחר הידוק חזק נוציא את השיפוד ונקבל צורת גלים מלמעלה
- נרתיח את המים והסוכר לסירופ, נכבה את האש ונזלף כמה טיפות של מי ורדים.
- נחלק את הגלילים לבקלוואות באורך כ-4 ס"מ ונטבול אותן בסירופ.
- נוציא ונניח להגשה. תהנו!