עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
כמו על האש: קציצות בקר בתנור עסיסיות במיוחד
קציצות בתנור בטעם איכותי של בשר בקר בתוספת תיבול פיקנטי - להכניס לפיתה, ליד פירה ולכל תוספת שרק תרצו!
המצרכים:
- 1 ק"ג בשר בקר טחון
- 1 בצל גדול
- צרור כוסברה/פיטרוזיליה
- 1 ביצה
- 1 כוס פירורי לחם
- קישוא או גזר מגורד
- תבלינים:כפית מלח, חצי כפית פלפל, כף וחצי תבלין סטייק, כף כמון, כפית פפריקה חריפה/מתוקה (לפי הטעם, שימו לב לאזן את הפלפל בהתאם)
אופן ההכנה:
- נחתוך את הבצל לקוביות קטנות מאד
- נקצוץ את הירק היטב
- נערבב את הבשר עם הבצל והירק ושאר החומורים
- נתבל ונלוש היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
- נדליק תנור על 200 מעלות ונתחיל לגלגל את הבשר לקציצות יפות
- נניח את הקציצות על תבנית תנור מרופדת ונזלף מעל שמן ונמרח בעדינות על כל הקציצות
- נכניס לתנור הרותח לכחצי שעה, נהפוך לפי הצורך (אם אין תבנית מתחת, בדרך כלל בתנור טוב הקציצות נעשות מצוין מכל הכיוונים גם ללא הפיכתן)
בתיאבון ותהנו!