מבזקים +
תל אביב 25°c
באר שבע 22°c
חיפה 25°c
ירושלים 25°c
בית שמש 25°c
בני ברק 26°c
אשדוד 25°c
כ"ד אלול התשפ"ד | 27.09.2024
תל אביב 25°c
באר שבע 22°c
חיפה 25°c
ירושלים 25°c
בית שמש 25°c
בני ברק 26°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

תתפקנו על הכתום: צ'יפס בטטה קריספי בתנור

צ'יפס בטטה קריספי וטעים לאכול עם כל מה שאוהבים או ככה לבד עם קשטופ וסלט

תתפקנו על הכתום: צ'יפס בטטה קריספי בתנור
צ'יפס בטטה צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 2 בטטות גדולות
  • מלח, פלפל
  • חצי כוס שמן

אופן ההכנה:

  1. נחמם תנור על חום מקסימלי – טורבו.
  2. נקלף את הבטטות ונחתוך עזרת סכין איכותית לפרוסות. את הפרסות לחלק למקלות כעובי של צ'יפס.
  3. נניח בתבנית תנור מרופדת ונתבל.
  4. נשפוך את השמן מעל כל הבטטה ונמרח באופן שיגיע לכל הצדדים
  5. נכניס לתנור הרותח למשך כרבע שעה וננמיך את האש ל- 200 מעלות לעוד כרבע שעה נוספת.

בתיאבון!

קול כבודה

art

 צבע אדום