דובר מד"א, זכי הלר: בהמשך לאזעקות שנשמעו במרכז הארץ ובשפלה. צוותי מגן דוד הוזנקו לטפל ב- 18 בני אדם במצב קל, שלקו בחרדה, או נחבלו בדרכם למרחב המוגן, ובהם נערה כבת 17 שנפגעה מרכב שבזמן האזעקה סטה לשוליים ופגע בהולכת רגל שפונתה במצב בינוני בהכרה מלאה, לבית חולים.
קריספי מבחוץ, רך ומהביל מבפנים: באגט במילוי שווארמה עוף | מתכון קל ומהיר
מגיעים מהעבודה, אם הפשרתם חזה עוף מהבוקר – זה יהיה קל יותר, אם לא – נוכל להתגבר על הבעיה בעזרת מים חמימים | בקיצור, למה אתם מחכים? לכו להכין!
כ- 6 מנות
המצרכים:
- 6 באגטים טרייים
- 1.5 ק"ג חזה עוף / פילה עוף
- 1 בצל גדול
- כפית כורכום
- כפית כמון
- כפית מלח
- כפית פפריקה חריפה
- חצי כוס רוטז צ'ילי מתוק
- 1/2 כפית פלפל שחור
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- נחתוך את העוף לקוביות קטנות ונשמור בצד.
- נחתוך את הבצל לפרוסות דקות או לקוביות ונטגן.
- נוסיף את קוביות העוף ונוסיף את התבלינים.
- נשפוך מעל 2 כוסות מים רותחים ונערבב בזהירות
- נבשל כ- 20 דקות עד לאידוי כמעט מלא של הנוזלים.
- נפתח את הבאגט ונמרח מה שאוהבים: חומוס, סחוג, סלט, עלי חסה ונוסיף מעל את קוביות העוף ונסגור.
בתיאבון ובהנאה!