מבזקים +
תל אביב 25°c
באר שבע 22°c
חיפה 25°c
ירושלים 25°c
בית שמש 25°c
בני ברק 26°c
אשדוד 25°c
כ"ד אלול התשפ"ד | 27.09.2024
תל אביב 25°c
באר שבע 22°c
חיפה 25°c
ירושלים 25°c
בית שמש 25°c
בני ברק 26°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

קריספי מבחוץ, רך ומהביל מבפנים: באגט במילוי שווארמה עוף | מתכון קל ומהיר

מגיעים מהעבודה, אם הפשרתם חזה עוף מהבוקר – זה יהיה קל יותר, אם לא – נוכל להתגבר על הבעיה בעזרת מים חמימים | בקיצור, למה אתם מחכים? לכו להכין!

קריספי מבחוץ, רך ומהביל מבפנים: באגט במילוי שווארמה עוף | מתכון קל ומהיר
שווארמה ביתית צילום: שאטרסטוק

כ- 6 מנות 

המצרכים:

  • 6 באגטים טרייים
  • 1.5 ק"ג חזה עוף / פילה עוף
  • 1 בצל גדול
  • כפית כורכום
  • כפית כמון
  • כפית מלח
  • כפית פפריקה חריפה
  • חצי כוס רוטז צ'ילי מתוק
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה: 

  1. נחתוך את העוף לקוביות קטנות ונשמור בצד.
  2. נחתוך את הבצל לפרוסות דקות או לקוביות ונטגן.
  3. נוסיף את קוביות העוף ונוסיף את התבלינים.
  4. נשפוך מעל 2 כוסות מים רותחים ונערבב בזהירות
  5. נבשל כ- 20 דקות עד לאידוי כמעט מלא של הנוזלים.
  6. נפתח את הבאגט ונמרח מה שאוהבים: חומוס, סחוג, סלט, עלי חסה ונוסיף מעל את קוביות העוף ונסגור.

בתיאבון ובהנאה!

קול כבודה

art

 צבע אדום