מבזקים +
תל אביב 20°c
באר שבע 20°c
חיפה 20°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 34°c
אשדוד 20°c
כ"ב חשון התשפ"ה | 23.11.2024
תל אביב 20°c
באר שבע 20°c
חיפה 20°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 34°c
אשדוד 20°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

'יומיום אושן' - איכות אמריקאית שמשדרגת כל ארוחה משפחתית

את מוצרי 'אושן גורמה' אין צורך להציג. מוצרי הדג האיכותיים המיובאים מאמריקה, בעלי טעם מעודן שאין לו תחליף, כבר קנו לעצמם מקום של כבוד במאות אלפי בתים בישראל ובארה"ב

'יומיום אושן' - איכות אמריקאית שמשדרגת כל ארוחה משפחתית
אושן גורמה צילום: יח"צ

בסעודות שבת וחג, באירועים ובשמחות, 'אושן גורמה' הוא הרכיב הסודי שמקפיץ כל ארוחה ומעניק לכולם טעם של עוד.

אבל, 'אושן גורמה' היא הרבה מעבר לשבת וחג. בואו לשדרג את ארוחות היומיום שלכם עם מוצרי אושן גורמה, בעזרת מתכוני שף ייחודיים שיצרנו עבורכם, עם מיטב השפים - לא תאמינו כמה מתכונים אפשר ליצור עם ה'וויט פיש' - מוצר הדגל של אושן גורמה.

יומיום אושן - מתכוני שף להורדה >>

רגע לפני שאתם מורידים את חוברת מתכוני השף החדשה - הנה מתכון שווה וקל במיוחד:

קרוסטיני דג 'וייט פיש' ועשבי תיבול

מוצרים נדרשים:

2 יחידות באגט

שמן זית להברשה

1 רול ווייט פיש אושן גורמה מופשר ללילה במקרר

5 כפות מיונז

כפית חרדל

מיץ מחצי לימון

1/2 צרור פטרוזליה קצוצה

מלח ופלפל שחור גרוס

טבעות בצל ירוק ופרוסות צנונית לקישוט

הוראות הכנה:

1. חותכים את הבאגט לפרוסות אלכסוניות בעובי הרצוי, ומברישים בשמן זית.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-10 דק' עד להזהבה.

3. חותכים את הדג לקוביות קטנות ומתבלים במלח, פלפל, ומיץ לימון.

4. מטגנים את קוביות הדג עד להזהבה ומצננים מעט.

5. מערבבים את הדג עם מיונז, חרדל, ופטרוזיליה.

6. לפני ההגשה, מניחים על כל פרוסת באגט כף מקוביות דג הווייט פיש ומקשטים עם בצל ירוק וצנונית.

אהבתם? שדרגו את ארוחות היומיום שלכם עם אושן.

הורידו עכשיו את חוברת מתכוני השף המלאה>>

 צבע אדום

art