מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 22°c
ירושלים 18°c
בית שמש 23°c
בני ברק 27°c
אשדוד 23°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 22°c
ירושלים 18°c
בית שמש 23°c
בני ברק 27°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפשטידת כרובית טעימה ומוצלחת

מחפשים פשטידה קלה להכנה וטעימה להפליא? הגעתם למקום הנכון! פשטידת הכרובית הזאת היא ארוחה מושלמת לכל שעה ביום, והיא תשאיר את כולם מבקשים עוד. עם מרקם רך ועסיסי וטעם עשיר, פשטידה זו היא חובה בכל שולחן

מתכון לפשטידת כרובית טעימה ומוצלחת
פשטידת כרובית צילום: נועם זיגדון

מתכון לפשטידת כרובית טעימה ומוצלחת / נועם זיגדון

המצרכים לפשטידת כרובית טעימה ומוצלחת:

  • 1 שקית כרובית קפואה
  • 4 כפות מיונז
  • ½ כוס שמן
  • 6 ביצים L
  • 1 כף אבקת מרק בצל
  • 1 כף גדושה קמח
  • 1 אבקת אפייה
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 100 גרם גבינה בולגרית מגורדת (אופציונלי)
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת (אופציונלי)
  • פירורי לחם לפיזור

אופן ההכנה לפשטידת כרובית טעימה ומוצלחת:

הכנת הכרובית:

  1. מרתיחים את הכרובית הקפואה עם מעט מלח במשך 10 דקות. מסננים היטב, מעבירים לקערה וחותכים לחתיכות קטנות.
  2. בקערה נפרדת, מקציפים את הביצים בעזרת מטרפה במשך כמה דקות. מוסיפים את המיונז, שמן, אבקת מרק בצל, קמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים את הכרובית לקערת התערובת ומערבבים בעדינות. אם משתמשים בגבינות, מוסיפים אותן כעת (שימו לב: אם מוסיפים גבינה בולגרית, מפחיתים מעט מכמות המלח).
  4. משמנים תבנית אפייה בגודל 24-26 ס"מ. מפזרים מעט פירורי לחם בתחתית התבנית.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית. מפזרים שכבה נוספת של פירורי לחם על פני הפשטידה.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש על-180 מעלות ואופים במשך כ-40 דקות, או עד שהפשטידה זהובה ומייצבת.
  7. מגישים את הפשטידה חמה לצד סלט ירוק או כמאכל עיקרי לארוחה. היא טעימה גם בטמפרטורת החדר.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art