דובר מד"א, זכי הלר: בהמשך לאזעקות שנשמעו במרכז הארץ ובשפלה. צוותי מגן דוד הוזנקו לטפל ב- 18 בני אדם במצב קל, שלקו בחרדה, או נחבלו בדרכם למרחב המוגן, ובהם נערה כבת 17 שנפגעה מרכב שבזמן האזעקה סטה לשוליים ופגע בהולכת רגל שפונתה במצב בינוני בהכרה מלאה, לבית חולים.
צהריים שישי להתענג: פשטידת בצל, עגבניה ופטריות מטוגנת להפליא!
את על הסירים והם עוד רגע חוזרים לצהריים שישי? בצל, עגבניה, פטריות וביצים ויש לנו פשטידה מטוגנת בטעמים מרהיבים ובניחוח בלתי נשכח, ישירות לפיתה, בהנאה!
המתכון מתאים ל2-3 מנות, ניתן להכפיל כמויות ולטגן בחלוקה מתאימה.
המצרכים:
- 3 ביצים
- 1 עגבניה גדולה
- 1 בצל בינוני
- 1/2 כוס פטריות חתוכות משימורים
- 1 כף קמח
- תבלינים: מלח, פלפל, חצי כפית פפריקה, כפית שמיר / זעתר / אבקת שום
אופן ההכנה:
- נחתוך את הבצל לפרוסות דקות ונטגן עד להזהבה או שקיפות.
- נוסיף את הפטריות ואת העגבניה (קוביות) ונמשיך לטגן.
- נסדר את הירקות המטוגנים במחבת באופן שווה לכל שטחו
- נערבב את הביצים בקערה עם התבלינים והקמח ונשפוך למחבת מעל הירקות
- נטגן כ-2 דקות ונפוך בזהירות בעזרת צלחת לטיגון מצד שני
- מכבים את האש ומעבירים לצלחת מרכזית, הכי מתאים לאכול עם פיתה טריה או לחם טרי וחומוס בצד!