מבזקים +
תל אביב 25°c
באר שבע 22°c
חיפה 25°c
ירושלים 25°c
בית שמש 25°c
בני ברק 26°c
אשדוד 25°c
כ"ד אלול התשפ"ד | 27.09.2024
תל אביב 25°c
באר שבע 22°c
חיפה 25°c
ירושלים 25°c
בית שמש 25°c
בני ברק 26°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

צהריים שישי להתענג: פשטידת בצל, עגבניה ופטריות מטוגנת להפליא!

את על הסירים והם עוד רגע חוזרים לצהריים שישי? בצל, עגבניה, פטריות וביצים ויש לנו פשטידה מטוגנת בטעמים מרהיבים ובניחוח בלתי נשכח, ישירות לפיתה, בהנאה!

צהריים שישי להתענג: פשטידת בצל, עגבניה ופטריות מטוגנת להפליא!
פשטידת בצל צילום: שאטרסטוק

המתכון מתאים ל2-3 מנות, ניתן להכפיל כמויות ולטגן בחלוקה מתאימה.

המצרכים:

  • 3 ביצים
  • 1 עגבניה גדולה
  • 1 בצל בינוני
  • 1/2 כוס פטריות חתוכות משימורים
  • 1 כף קמח
  • תבלינים: מלח, פלפל, חצי כפית פפריקה, כפית שמיר / זעתר / אבקת שום

אופן ההכנה:

  1. נחתוך את הבצל לפרוסות דקות ונטגן עד להזהבה או שקיפות.
  2. נוסיף את הפטריות ואת העגבניה (קוביות) ונמשיך לטגן.
  3. נסדר את הירקות המטוגנים במחבת באופן שווה לכל שטחו
  4. נערבב את הביצים בקערה עם התבלינים והקמח ונשפוך למחבת מעל הירקות
  5. נטגן כ-2 דקות ונפוך בזהירות בעזרת צלחת לטיגון מצד שני
  6. מכבים את האש ומעבירים לצלחת מרכזית, הכי מתאים לאכול עם פיתה טריה או לחם טרי וחומוס בצד!

קול כבודה

art

 צבע אדום