בעיריית נהריה מעדכנים: יום הלימודים במוסדות החינוך נמשך כסדרו לאחר קיום הערכת מצב עם צה״ל. (אדיר לחקים)
מתכון למשולשי טורטייה במילוי בשר
מתכון מושלם לארוחה קלה ומהירה, או כנשנוש מושלם לחברים! משולשי טורטיה במילוי בשר טחון מתובל, מושלמים לאירוח או לארוחה משפחתית. ההכנה פשוטה ומהירה, והתוצאה? משולשים קריספיים וממולאים בטעם עז ובלתי נשכח
מתכון למשולשי טורטייה במילוי בשר / אסתי
המצרכים למשולשי טורטייה במילוי בשר
- 1 חבילת טורטיות
- 700 גרם בשר טחון
- 2 בצלים חתוכים לרצועות
- 2 כפות שמן
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- כורכום
- פפריקה מתוקה
- צ'ילי מתוק
- שום גבישי
- 1 ביצה למריחה
- שומשום
אופן ההכנה למשולשי טורטייה במילוי בשר:
הכנת המילוי:
- מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה
- מוסיפים את הבשר טחון ומטגנים עד שמשחים
- מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב
- מביאים לרתיחה קלה ומקררים
הכנת המשולשים:
- חותכים כל טורטייה לשניים וממלאים כל חצי טורטייה במילוי הבשר ודוחסים היטב
- מקפלים את קצוות הטורטייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות צלזיוס ואופים במשך כ-15 דקות, או עד להזהבה
טיפים:
- ניתן להוסיף למילוי הבשר ירקות חתוכים דק, כגון פלפלים, גזר או תירס.
- התאימו את כמות התבלינים לטעמכם האישי.
- במקום בשר טחון, ניתן להשתמש בעוף טחון או בתערובת של בשר ועוף.
- מגישים חם לצד מטבלים אהובים, כגון סלסה
בהצלחה רבה ובתאבון