מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 13°c
חיפה 15°c
ירושלים 12°c
בית שמש 14°c
בני ברק 25°c
אשדוד 16°c
כ"ה כסלו התשפ"ה | 26.12.2024
תל אביב 16°c
באר שבע 13°c
חיפה 15°c
ירושלים 12°c
בית שמש 14°c
בני ברק 25°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לגליליות במילוי קרם אוראו

מתכון פשוט ומהיר להכנה, שיגרום לכם להתמכר לגליליות הקרירות והטעימות האלה. הקרם העשיר והקרמי, המשלב את הטעם המוכר של עוגיות האוראו עם השוקולד המריר, יוצר חגיגה של טעמים במרקם מושלם. עם כמה מצרכים פשוטים תקבלו קינוח מפואר שיהפוך כל אירוע למיוחד

מתכון לגליליות במילוי קרם אוראו
גליליות במילוי קרם אוראו צילום: מירב מלכה

מתכון לגליליות במילוי קרם אוראו / מירב מלכה.

המצרכים לגליליות במילוי קרם אוראו:

לקרם:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 4 עוגיות אוראו טחונות

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 80 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה לגליליות במילוי קרם אוראו:

הכנת הקרם:

  1. מקציפים את השמנת המתוקה בקערה נקייה וקרה עד לקבלת קצפת יציבה.
  2. מוסיפים את הפודינג והאוראו הטחונים לקצפת ומקציפים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.

הרכבת הגליליות:

  1. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנטר משונן. וממלאים את הגליליות בקרם.
  2. תוקעים בכל גלילית מקל ארטיק קטן בכדי לתת מראה יוקרתי יותר.

אופן ציפוי הגליליות:

  1. הכנת הגנאש: בקערה נקייה, ממיסים את השוקולד המריר והשמנת המתוקה יחד במיקרוגל או בבן מארי. חשוב להוציא את הקערה מהמיקרוגל בכל 30 שניות ולערבב היטב כדי למנוע שריפה.
  2. הציפוי: מכניסים כל גלילית לגנאש השוקולד ומקפידים לצפות אותה מכל הצדדים.
  3. מעבירים את הגליליות המצופות לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים להקפאה במשך כשעתיים לפחות.

טיפים נוספים:

  1. טעם אישי: ניתן להוסיף לקרם חומרים נוספים לפי הטעם, כמו תמצית וניל, ליקר או פירות יער.
  2. עיטור: לאחר הציפוי, ניתן לקשט את הגליליות בפירורי אוראו, אבקת קקאו או סוכריות צבעוניות.

בהצלחה רבה ובתאבון.

 

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art