מבזקים +
תל אביב 25°c
באר שבע 22°c
חיפה 25°c
ירושלים 25°c
בית שמש 25°c
בני ברק 25°c
אשדוד 25°c
כ"ה אלול התשפ"ד | 28.09.2024
תל אביב 25°c
באר שבע 22°c
חיפה 25°c
ירושלים 25°c
בית שמש 25°c
בני ברק 25°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

עוגת תפוחים ויין בעשר דקות הכנה

עוגה מעלפת בכמה דקות הכנה, ללא הקצפה ועם חומרים שיש בכל בית, להנאה מושלמת!

עוגת תפוחים ויין בעשר דקות הכנה
עוגת תפוחים צילום: שאטרסטוק

המצרכים:

  • 4 תפוחים אדומים/צהובים (העיקר לא סמיט)
  • 3/4 כוס יין / תירוש
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 2 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 4 ביצים

אופן ההכנה:

  1. נקלף את התפוחים ונחתוך לקוביות. נשרה אותם בצלחת עם היין והקינמון.
  2. בקערה נערבב את הביצים עם הסוכר ויתר החומרים.
  3. נשפוך את התפוחים עם היין והקינמון אל קערת המצרכים ונערבב בעדינות.
  4. נעביר לתבנית ח"פ בגודל בינוני או לתבנית עגולה.
  5. נאפה עד להשחמה – כחצי שעה על 180 מעלות.

בהצלחה ובתיאבון! 

 

קול כבודה

art

 צבע אדום