מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 25°c
ירושלים 23°c
בית שמש 23°c
בני ברק 33°c
אשדוד 23°c
כ"ה אלול התשפ"ד | 28.09.2024
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 25°c
ירושלים 23°c
בית שמש 23°c
בני ברק 33°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון אסלי: קבב פיקנטי ובשרני על האש (או בתנור)

כולם יכולים להכין: קבב מוצלח הוא אוסף של רכיבים טובים, קערה פשוטה, סכין טובה ובשר טחון משובח

מתכון אסלי: קבב פיקנטי ובשרני על האש (או בתנור)
קבבים צילום: שאטרסטוק

המצרכים:

  • 1 ק"ג בשר בקר טחון / מעורב עם הודו
  • 2 בצלים גדולים
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • ביצה
  • 1/3 כוס שמן
  • תבלינים: כפית פלפל שחור, כפית וחצי מלח, 2 כפות תבלין סטייק, כפית אריסה/סחוג, כף פפריקה.

אופן ההכנה:

  1. נחתוך את הבצלים לקוביות קטנות בעזרת סכין (כמו לסלט, לא לרסק!)
  2. נקצוץ את הפטרוזיליה דק-דק
  3. נערבב אותם בקערה יחד עם הבשר הטחון, הביצה וכל התבלינים.
  4. נוסיף שמן ונערבב היטב לעיסה אחידה.
  5. אם הקציצות מתפרקות אפשר להוסיף חצי כוס פירורי לחם וביצה נוספת.
  6. נקבב קציצות יפות ונניח על המנגל, נמעך אותן מעט לקציצה דקה יותר כשהן על האש ונצלה כדקה-שתיים מכל כיוון.
  7. פשוט – תהנו!
 

קול כבודה

art

 צבע אדום