רשת ב׳: חמישה ימי אבל ציבורי הוכרזו באיראן לאחר חיסול נסראללה.
מתכון לפרגיות עסיסיות במחבת פסים
לכבוד שבת קודש: מתכון מושלם לפרגיות בתיבול עסיסי הנצרבות על מחבת פסים ומעניקות יוקרה לשולחן השבת, מתאימות גם לצלייה על המנגל ביום של יציאה משפחתית
מתכון לפרגיות עסיסיות במחבת פסים / אסתי
המצרכים לפרגיות עסיסיות במחבת פסים:
- 1 ק"ג פרגיות / חזה עוף פרוס
לתיבול:
- 4 כפות שמן זית
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/4 כפית כורכום
- 1/2 כפית פפריקה
- 1/4 כפית שום גבישי
- מעט צ'ילי גרוס חריף (בחירה)
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- 1 כף רכז רימונים או רוטב צ'ילי מתוק או רוטב טריאקי
אופן ההכנה לפרגיות עסיסיות במחבת פסים:
- בקערה מערבבים הייטב את כל המצרכים
- מכניסים פנימה את פרגיות/חזה העוף ומכניסים לקירור למשך חצי שעה או יותר
- מוציאים מהמקרר וצורבים משני הצדדים על מחבת פסים באש גבוהה או על המנגל
- מגישים עם פירה, אורז או כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון