רשת ב׳: חמישה ימי אבל ציבורי הוכרזו באיראן לאחר חיסול נסראללה.
מתכון לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פלפלים ועגבניות
לכבוד שבת קודש: מתכון סלט חצילים פיקנטי ברוטב פלפלים ועגבניות שפשוט לא תפסיקו לאכול. מתאים במיוחד לצד החלה הטרייה בסעודת השבת או החג
מתכון לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פלפלים ועגבניות / אסתי
המצרכים לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פלפלים ועגבניות:
- 2 חצילים חתוכים לקוביות
- 1 בצל גדול
- 1 גמבה חתוכה לקוביות / חצי צהובה וחצי אדומה
- 5 שיני שום קצוצות
- 1 כפית פפריקה
- מעט כמון
- פלפל שחור
- מלח (לפי הטעם)
- מעט צ'ילי גרוס
- 1 כף רסק עגבניות
- 1/4 כוס מים
אופן ההכנה לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פלפלים ועגבניות:
- מטגנים את קוביות החציל עד להשחמה ומוציאים על נייר סופג
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הגמבה והשום ומערבבים הייטב
- מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים עד לאיחוד
- מוסיפים את קוביות החציל ומערבבים הייטב
- מעבירים לקופסא ושומרים בקירור עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון