עוד מרה״מ נתניהו: ״בתחילת השבוע הגעתי למסקנה שהמכות העוצמתיות שצה״ל הנחית על חיזבאללה בימים האחרונים, המכות האלה לא יספיקו. לכן נתתי את ההנחיה - ונסראללה כבר לא איתנו. חיסולו מקדם את החזרת תושבינו לבתיהם בצפון, והוא גם מקדם את השבת חטופינו בדרום״.
אין טעים כזה: דג אפוי בציפוי קריספי עם כוסברה ושום
מנת דג מעולה ליום חול או לשבת והסוד הקטן: היא כל כך פשוטה וקלה להכנה שלא תאמינו על עצמכם, שיצאה לכם כזו ארוחה
המצרכים:
1 ק"ג פילה דג שאוהבים: מושטים, נסיכה, סלמון ועוד.
3 כוסות פירורי לחם מוזהבים
חבילת כוסברה טריה
4 שיני שום
שמן
תבלינים: מלח, פלפל, טוסקנה / תבלין דג.
אופן ההכנה:
נפרוס את הדג על תבנית תנור ונשמן אותו, נפזר מעט מלח ותבלים דג/טוסקנה.
נכניס לבלנדר את הכוסברה והשום עם פירורי הלחם ונטחן יחד עד לקבלת תערובת פירורי לחם עם צבע ירקרק.
נשפוך את פירורי הלחם המתובלים מעל כל פרוסות הדג ונכניס לתנור עד להזהבה יפה ובישול פנימי של הדג. (כחצי שעה בחום של 200 מעלות).
בהצלחה ובתיאבון!