אברהם פריינד: השר סמוטריץ' בסבב שיחות גיוואלד הערב לחברי גוף בוחר. כמה מהרבנים שקיבלו ממנו טלפון מספרים: "בצלאל נשמע לחוץ מאוד, הוא שמע מלא מעט חברי גוף בוחר שהם לא מתכוונים להצביע לרב מיכה הלוי, בעיקר בגלל העניין של ועדת הרבנים".
אמאל'ה איזה טעם: פשטידת פיצה-תפוח אדמה
פשטידה עם טעם וניחוח של פיצה על בסיס תפוחי אדמה: מוקרמת, חצי פיקנטית, בקיצור, לכו להכין!
מצרכים:
4 תפוחי אדמה גדולים
כוס קמח
4 ביצים
2 כוסות גבינה צהובה מגורדת
2 כוסות רוטב עגבניות מוכן או בהכנה ביתית (רסק עגבניות, שמן, מים, תבלינים)
2-3 עגבניות
חצי כוס שמן
אבקת אפיה
תבלינים: מלח, פלפל, תבלין פיצה (לא חובה, אבל כדאי) אורגנו, כפית פפריקה מתוקה.
אופן ההכנה:
נגרד את תפוחי האדמה (במגרדת או במעבד מזון) נוסיף את הקמח, אבקת אפיה והביצים, כוס רוטב עגבניות וכוס אחת של צהובה מגורדת ותבלינים.
נשטח בתבנית וכעת העיסה בתבנית משמשת כ"בסיס הפיצה".
נוסיף עוד רוטב עגבניות מלמעלה, נפזר את הצהובה המגורדת שנשארה, ונוסיף עגבניות פרוסות (אפשר גם זיתים, פטריות) ונכניס לתנור לכארבעים דקות בחום של 200 מעלות.
אופציה נוספת קלה ולא פחות טעימה: לא לחלק את המצרכים לשכבות, אלא לערבב את כולם יחד ולשטח בתבנית (יחד עם התוספות) ולאפות.
בהצלחה!