מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 20°c
ירושלים 18°c
בית שמש 24°c
בני ברק 31°c
אשדוד 24°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 20°c
ירושלים 18°c
בית שמש 24°c
בני ברק 31°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

בסיר אחד: מתכון לפסטה עם רצועות גמבה וקוביות חזה עוף

ארוחה שלמה ומשובחת והכל בסיר אחד, מתכון לפסטה עם קוביות חזה עוף ורצועות גמבה אדומה בבישול במכשיר נינג'ה - ארוחת צהריים טעימה ומוצלחת שאהובה על כל המשפחה

בסיר אחד: מתכון לפסטה עם רצועות גמבה וקוביות חזה עוף
פסטה עם חזה עוף וגמבה צילום: אפרת סיאצ'י

מתכון לפסטה עם רצועות גמבה וקוביות חזה עוף / אפרת סיאצ'י

המצרכים לפסטה עם רצועות גמבה וקוביות חזה עוף:

  • 1/2 חבילת פסטה קצרה (250 ג’)
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 350 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
  • 1 גמבה חתוכה לרצועות

לתיבול:

  • 1 כף סילאן
  • 1 כפית מלח
  • קמצוץ פלפל שחור
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/4 כפית כמון
  • 1 כפית אבקת מרק
  • 1/3 כפית תבלין כוסברה/פטרוזיליה
  • מים רותחים

אופן ההכנה לפסטה עם רצועות גמבה וקוביות חזה עוף:

  1. מפעילים את מכשיר הנינג'ה על מצב טיגון באוויר/בישול ובוחרים בתוכנית בישול/צריבה.
  2. מוסיפים לסיר הנינג'ה 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה
  3. מוסיפים שום ומטגנים כחצי דקה.
  4. מוסיפים את חזה העוף ומטגנים כדקה מכל צד.
  5. מוסיפים את רצועות הגמבה והפסטה ומצרכי התיבול ומערבבים הייטב
  6. מוזגים מים רותחים עד גובה הפסטה, מערבבים וסוגרים את הסיר.
  7. מעבירים את הסליידר למצב סיר לחץ, בוחרים באופציית “שחרור מהיר” ומפעילים על HI למשך 6 דקות (שימו לב שהשסתום מכוון על seal).
  8. כשהבישול הסתיים והלחץ שוחרר, פותחים את הסיר ומגישים

בהצלחה רבה ובתאבון

מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים בעשר דקות

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art