רשת ב׳: הצוות לטיפול במגפות במשרד הבריאות נערך למגפה עולמית של שפעת העופות.
מתכון לכדורי פיסטוק ושוקולד לבן
קינוח טעים ופינוק מושלם - מתכון לכדורי פיסטוק ושוקולד לבן עם ביסקוויטים גרוסים שניתן להכין בקלי קלות ובגרסה ללא גלוטן
מתכון לכדורי פיסטוק ושוקולד לבן / אפרת סיאצ'י
המצרכים לכדורי פיסטוק ושוקולד לבן:
- 200 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר מפוררים דק (אפשר להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)
- 1/2 כוס פיסטוקים טבעיים או קלויים גרוסים (60 גרם)
- 50 גרם שוקולד לבן
- 1/4 כוס שמנת מתוקה (60 מ”ל)
- 1 כף מחית פיסטוק
לציפוי:
- קוקוס טחון
אופן ההכנה לכדורי פיסטוק ושוקולד לבן:
- ממיסים במיקרוגל את קוביות השוקולד הלבן עם השמנת ומערבבים לתערובת חלקה.
- מוסיפים מחית פיסטוק ומערבבים
- מוסיפים פירורי ביסקוויטים ופיסטוקים גרוסים ומערבבים לתערובת אחידה, רכה ויציבה
- בעזרת הידיים יוצרים כדורים קטנים בקוטר 2-2.5 ס”מ ומצפים בקוקוס
- מניחים בצלחת ועוטפים בניילון נצמד
- מעבירים למקרר למשך שעה לפחות לפני ההגשה
מגישים ומתענגים
מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים בעשר דקות