בקלות ובמהירות: מתכון לגבינת קממבר נמסה בדבש ואגוזים

המנה הזו היא אחת המופלאות שיש - גבינה חמה נמסה מתובלת עם דבש ואגוזים, בהגשה עם בייגל קריספי תקבלו ביס חלומי שפשוט לא תפסיקו לאכול

שרה שבבו | מתכונים 15.7.2024 | 14:19

גבינת קממבר בדבש ואגוזים | צילום: שרה שבבו

מתכון לגבינת קממבר נמסה בדבש ואגוזים / שרה שבבו

המצרכים לגבינת קממבר נמסה בדבש ואגוזים:

  • 1 גבינת קממבר
  • שמן זית
  • דבש
  • מעט טימין /רוזמרין
  • אגוזים

אופן ההכנה לגבינת קממבר נמסה בדבש ואגוזים:

  1. חורצים פסים באלכסון על גבינת הקממבר
  2. מזלפים מעל מעט שמן זית, דבש ומניחים טימין או רוזמרין
  3. מפזרים סביב הגבינה אגוזים ומכניסים לתנור שחומם על 200 מעלות ואופים במשך 10 דקות
  4. מגישים עם בייגל / באגט ומתענגים על כל ביס

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום