מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 15°c
חיפה 15°c
ירושלים 13°c
בית שמש 14°c
בני ברק 25°c
אשדוד 16°c
כ"ה כסלו התשפ"ה | 26.12.2024
תל אביב 16°c
באר שבע 15°c
חיפה 15°c
ירושלים 13°c
בית שמש 14°c
בני ברק 25°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוגת ביסקוויטים מצופים שוקולד חלב

עוגת שחיתות שפשוט לא תפסיקו לאכול, מלאת שוקולד וקרם שמנת מושלם, עוגה חלבית שמתאימה במיוחד כקינוח לסעודה חלבית חגיגית

מתכון לעוגת ביסקוויטים מצופים שוקולד חלב
עוגת ביסקוויטים מצופים שוקולד חלב צילום: אסתי

מתכון לעוגת ביסקוויטים מצופים שוקולד חלב / אסתי

המצרכים לעוגת ביסקוויטים מצופים שוקולד חלב:

הכמות מתאימה ל2 תבניות אינגליש קייק

  • 2 חבילות ביסקוויט בציפוי שוקולד (עד חצות)

לקרם:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 6 כפות סוכר
  • 1/2 כוס חלב (כוס ח"פ קרה)
  • 2 גבינה לבנה (כל מיכל 250 גרם – סה"כ 500 גרם)

אופן הכנה לעוגת ביסקוויטים מצופים שוקולד חלב:

הכנת הקרם:

  1. מקציפים היטב את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל ו2 כפות סוכר עד לקבלת קצפת יציבה
  2. מוסיפים פנימה את החלב, הגבינות ו4 כפות סוכר נוספות ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול עד לקבלת קרם אחיד
  3. שומרים בצד כמה כפות מהקצפת המוכנה לקישוט

אופן ההרכבה:

  1. טובלים את הביסקוויטים במעט חלב ומסדרים אותם בצורה אחידה על גבי תבנית אינגליש
  2. מעל מורחים מעט מהקרם ומסדרים שכבה שנייה של ביסקוויטים
  3. מורחים שוב מעט מהקצפת ומעל שכבה נוספת של ביסקוויטים
  4. מזלפים פרחים מהקרם על הביסקוויטים מהקצפת ששמרנו בצד
  5. ומעל מגרדים מעט שוקולד חלב בעזרת קולפן .
  6. מכניסים לקירור לפחות 8 שעות – חותכים ומתענגים על כל ביס

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art