מלווה מלכה מרענן: סלט אבטיח עם גבינה בולגרית וזיתים
נשאר לכם אבטיח במקרר? עם כמה תוספות מעניינות ותהפכו אותו לארוחה מושלמת ומרעננת שתעשה לכם טוב אחרי שבת
חגית אור | קול כבודה 13.7.2024 | 21:40
מצרכים:
רבע אבטיח
200 גרם גבינה מלוחה/צפתית
4 כפות זיתי קמנטה /זיתים אחרים (עדיפות למגולענים)
צרור עלי נענע
ההכנה:
חותכים את האבטיח בזהירות סמוך לקליפה ואז לקוביות יפות.
חותכים את הגבינה המלוחה/צפתית לקוביות ומפזרים מעל קוביות האבטיח.
שופכים מעל את הזיתים ועלי הנענע ואוכלים יחד.
טעים במיוחד על צנימים של לחם מלא/רגיל.
תהנו!!!