אזעקות בנהריה ושורת יישובים בגליל המערבי.
מתכון לקוביות פילו קריספיות במילוי פטה ובציפוי דבש ושומשום
לא תפסיקו לנשנש: שילוב בין בצק פילו מתפצפץ, גבינת פטה חמה, עלי זעתר, דבש ושומשום מעניק לכם ביס שקשה להסביר במילים והבונוס שתוך חמש דקות של הכנה יש לכם את הדבר המופלא הזה
מתכון לקוביות פילו קריספיות במילוי פטה ובציפוי דבש ושומשום / שרה שבבו
המצרכים לקוביות פילו קריספיות במילוי פטה ובציפוי דבש ושומשום
כמות: (6 מאפים) זמן הכנה: 5 דקות
- 4 דפי פילו
- 300 גרם גבינת פטה
- עלי זעתר (לא תבלין, אם אין אפשר לוותר)
לציפוי:
- דבש
- שומשום קלוי
אופן ההכנה לקוביות פילו קריספיות במילוי פטה ובציפוי דבש ושומשום:
- על משטח העבודה מניחים שתי שכבות של דפי פילו וחותכים לשישה חלקים
- פורסים את גבינת הפטה לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומניחים אותן במרכז כל מלבן פילו
- מקפלים כמו בסרטון
- הכנת קוביות פילו במילוי פטה צילום: שרה שבבו
- במחבת שמים שמן בגובה ½ ס"מ ומטגנים את המאפים מכל צד עד להזהבה
- בהגשה מזלפים דבש ומפזרים שומשום קלוי ומתענגים במקסימום
בהצלחה רבה ובתאבון