נמל התעופה של צנעא הושבת, המסלולים נהרסו, מגדל הפיקוח נחרב (עמית סגל).
בקלות ובמהירות: מתכון לפשטידה בצל ממכרת ומוצלחת
לכל חובבי הפשטידות: קבלו מתכון מנצח לפשטידה קלה במיוחד ומהירה, טעימה ומוצלחת שפשוט לא תפסיקו להכין, את הבצל כמובן תוכלו להמיר בכל ירק אהוב אחר ולקבל פשטידה אחרת בטעם האהוב עליכם
מתכון לפשטידה בצל ממכרת / נועם זיגדון
המצרכים לפשטידה בצל ממכרת:
כוס מדידה אוניברסלית
- גודל תבנית בקוטר 20-22
- 1-2 מלאווח מוכן
- 2 בצלים בינוניים קצוצים דק
- 3/4 כוס קמח
- 4 ביצים L
- 1 כף אבקת מרק בצל
- 1 כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה לפשטידה בצל ממכרת:
- משטחים את המלאווח בתבנית משומנת כולל הדפנות
- בקערה טורפים הייטב את הביצים ומוסיפים את יתר המרכיבים
- יוצקים את הבלילה מעל המלאווח שהנחנו בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ-35 דקות
- מוציאים מהתנור ומגישים חם
בהצלחה רבה ובתאבון
הערות: • ניתן להוסיף לבלילה פטריות חתוכות • ניתן להמיר את הבצל בכל ירק אהוב אחר