עכשיו את דואגת לעצמך: נקטר תפוחים ברגע | חגית אור

כוס נקטר עם קוביות תפוח וקינמון כארוחת ביניים בריאה ומנחמת לימים עמוסים שאת רק צריכה קצת שקט…

חגית אור | קול כבודה 30.6.2024 | 09:14

נקטר תפוחים | צילום: שאטרסטוק

המצרכים:

1 שקית תה (תיון)

1 מקל קינמון או רבע כפית אבקת קינמון

תפוח

1 כפית סוכר (לא חובה)

קוביות קרח

ההכנה: 

חותכים את התפוח לקוביות קטנות ויפות. מוסיפים סוכר, קינמון ותיון ושופכים מעל מעט מים רותחים (לבישול התיון) ואז מים קרים עד לגובה הכוס.

הוסיפי קוביות קרח – כעת התפוחים יצופו בתה.

קחי כפית, תתחילי לאכול מהם לאט לאט

ואז תתענגי על הנקטר עד שתתאוששי (-:

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום