מרדכי הלפרין: בום! השופט החליט לשחרר את אלי פלדשטיין והנגד למעצר בית, בתום 37 ימים מהמעצר. אלי פרץ בבכי.
מתכון לפחזניות בציפוי קרנץ' פיסטוק
קינוח חלבי חגיגי והכי טעים שיש, מתכון לפחזניות במילוי קצפת וניל ובציפוי של קרנץ' פיסטוק מושלם
מתכון לפחזניות בציפוי קרנץ' פיסטוק / אסתי
המצרכים לפחזניות בציפוי קרנץ' פיסטוק:
כוס מדידה: כוס חד"פ קר
לבצק:
- 1.5 כוסות מים
- 1/2 כוס שמן
- 2 כפות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- טיפונת מלח
- 1.5 כוסות קמח
- 3 ביצים m
למילוי קצפת:
- 500 מיל שמנת מתוקה
- 4 כפות פודינג וניל
- 3 כפות סוכר
לציפוי הקרנץ':
- 200 גרם שוקולד לבן
- 1 כף שמן
- 6 כפות פיסטוק קלוי קצוץ
אופן ההכנה לפחזניות בציפוי קרנץ' פיסטוק:
- בסיר מכניסים את כל מצרכי הבצק מלבד הקמח והביצים ומערבבים הייטב תוך בישול
- מוסיפים את הקמח לסיר ומערבבים הייטב בעזרת כף עץ עד לקבלת תערובת אחידה .
- מכבים את האש ומקררים את התערובת כ 40 דקות עד לקירור מלא! שלב הקירור חשוב מאוד!
- מעבירים את הבצק הקר לתוך קערת מיקסר ומוסיפים ביצה אחרי ביצה ולערבל במיקסר היטב היטב
- בודקים לאחר 2 ביצים את הבצק בעזרת 2 אצבעות - אם הוא נמתח והבצק ולא נקרע, אם עדיין לא נדבק מוסיפים עוד ביצה (הבצק צריך להיות דביקי) סה"כ 3 ביצים !
- להכניס את הבצק לשקית זילוף עם צנתר ומזלפים פרחים ברווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מחממים תנור על 190-200 מעלות ואופים עד להזהבה נאה בערך 30-35 דקות מבלי לפתוח את התנור
הכנת המילוי:
- מקציפים היטב את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה
- חותכים כל פחזנית בעזרת סכין וממלאים בקצפת
הכנת הציפוי:
- ממיסים את השוקולד, מוסיפים את כף השמן ומערבבים היטב
- מוסיפים 4 כפות פיסטוקים קצוצים ומערבבים שוב
- שומרים בצד 2 כפות פיסטוקים לקישוט
- מורחים מעט ציפוי קרנץ' על כל פחזנית ומפזרים מעט פיסטוקים קצוצים
- שומרים בקירור ומתענגים על כל ביס
בהצלחה רבה ובתאבון