מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 19°c
ירושלים 18°c
בית שמש 20°c
בני ברק 31°c
אשדוד 24°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 19°c
ירושלים 18°c
בית שמש 20°c
בני ברק 31°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לחצ'פורי במילוי גבינות

ארוחת ערב מושלמת ומשביעה במיוחד עם חצ'פורי בהכנה ביתית ובמלית של תערובת גבינות טעימה ומשובחת

מתכון לחצ'פורי במילוי גבינות
חצ'פורי במילוי גבינות צילום: רפאל דדוש

מתכון לחצ'פורי במילוי גבינות / רפאל דדוש

המצרכים לחצ'פורי במילוי גבינות:

  • ½ק"ג קמח לחם
  • 1כף שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • ½1 כפיות מלח
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף חומץ
  • כ½1 כוסות מים פושרים

למלית:

  • גבינת פטה
  • גבינה צהובה
  • גבינה בולגרית
  • גבינת מוצרלה
  • גבינה לבנה כחושה
  • 1 ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור.

אופן ההכנה לחצ'פורי במילוי גבינות:

  1. בקערת המיקסר מכניסים את כל מצרכי הבצק ומתחילים ללוש במשך כ- 7-8 דקות
  2. מניחים את הבצק בצד מכוסה בניילון ומגבת ומתפיחים במשך כשעה.
  3. לאחר כשעה מחלקים את הבצק לכדורים ומניחים להתפחה נוספת של כ-20 דקות נוספות,
  4. בקערה מערבבים הייטב את כל מצרכי המלית עד לקבלת תערובת אחידה
  5. יוצרים מכדורי הבצק צורת סירה וממלאים אותה במלית, מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים שומשום
  6. מניחים את החצ'פורי במגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על170°-180° ואופים במשך כ 7-8 דקות
  7. מוצאים את המגש מהתנור ושוברים ביצה בכל חצ'פורים
  8. מחזירים את החצ'פורי לתנור לאפייה של עוד כ-7-8 דקות עד להזהבה.
  9. מגישים חם לצד ירקות.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

בחדרי חרדים

 

 צבע אדום

art