מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 21°c
חיפה 17°c
ירושלים 17°c
בית שמש 23°c
בני ברק 32°c
אשדוד 23°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 23°c
באר שבע 21°c
חיפה 17°c
ירושלים 17°c
בית שמש 23°c
בני ברק 32°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לחיתוכיות גבינה ואוראו נדירות

מתכון מנצח לחיתוכיות גבינה ממכרות שמכינים תוך מספר דקות, מתכון משולב בעוגיות אוראו עם שכבת גבינה אפויה ושכבת קרם נוספת הנותנות את הטעם הנפלא לקינוח חלבי חגיגי ומיוחד

מתכון לחיתוכיות גבינה ואוראו נדירות
חיתוכיות גבינה ואוראו צילום: שרה שבבו

מתכון לחיתוכיות גבינה ואוראו נדירות / שרה שבבו

המצרכים לחיתוכיות גבינה ואוראו נדירות:

לבסיס:

  • 2 חבילות אוראו (32 עוגיות)
  • 50  גרם חמאה מומסת.

למלית:

  • 4 ביצים
  • 4 שמנת חמוצה (800 גרם)
  • 4 כפות פודינג
  • ¾ כוס סוכר

לציפוי:

  • 2 שמנת חמוצה (400 גרם)
  • 4 כפות גדושות אבקת סוכר

אופן ההכנה לחיתוכיות גבינה ואוראו נדירות:

הכנת הבסיס:

  1. מפוררים את העוגיות ומוסיפים את החמאה
  2. מערבבים ומשטחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

הכנת המלית:

  1. בקערה מכניסים את הביצים, השמנת, הפודינג והסוכר
  2. מערבבים לקרם חלק בעזרת מטרפה
  3. מעבירים את התערובת על בסיס האוראו ומשטחים
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ואופים במשך 40 דקות
  5. מוציאים את העוגה מהתנור ומכינים את הציפוי

הכנת הציפוי:

  1. מערבבים בקערה את השמנת החמוצה ואבקת הסוכר עד לאיחוד
  2. מצפים את העוגה החמה ומחזירים שוב לאפיה במשך  10 דקות.
  3. מוציאים את העוגה מהתנור ומקררים לגמרי
  4. לאחר צינון וקירור מוחלט פורסים את העוגה לריבועים

בהצלחה רבה ובתאבון

 

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art