עוד מאבי גרנצייג ב׳קו עיתונות׳: צריך לומר ביושר שמדובר בהישג חריג, מהסוג שאנשי המקצוע - הן בתוך משרד העבודה והן בממשלה - נתנו לו אחוזים בודדים בשבועות האחרונים. בן צור, שהציג בבמה זו רק לפני חודש וקצת את הקו הפרגמטי שלו, עם התעקשות להשיג הארכה של כמה חודשים, יקבל ככל הנראה את מבוקשו.
מתכון לבראוניז שוקולד ולוטוס
חיתוכיות בראוניז שוקולד בתוספת עוגיות וממרח לוטוס ישדרגו לכם את האירוח ויעניקו טעם של עוד, קינוח פרווה מושלם שמתאים לכל סעודה
מתכון לבראוניז שוקולד ולוטוס / אסתי
המצרכים לבראוניז שוקולד ולוטוס:
המידות בכוס קרטון ח"פ
- 200 גרם שוקולד מריר
- 1/2 חצי כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- 1/4 כפית מלח
- 1 כוס קורנפלור
- 1 כף קקאו
- 4 ביצים
- 2 כפות שוקולד צ'יפס
- 3 כפות ממרח לוטוס
אופן הכנה לבראוניז שוקולד ולוטוס:
- בקערה מכניסים שמן ושוקולד מריר, ממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה ומערבבים היטב .
- מוסיפים את הסוכר, הקורנפלור, הקקאו והביצים ומערבבים היטב במטרפה ידנית .
- מוסיפים לעיסה שוקולד צ'יפס ומערבבים קלות .
- מסדרים בתבנית בינונית מרובעת עוגיות לוטוס בצורה אחידה ויוצקים את בלילת השוקולד מעל העוגיות
- מחממים במיקרוגל 3 כפות גדושות ממרח לוטוס ומזלפים מעל תערובת השוקולד שבתבנית ויוצרים קישוט שיש.
- מכניסים את הבראוניז לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 25 עד 28 דקות (לא מעבר כדי למנוע התייבשות העוגה)
- מוציאים מהתנור מקררים היטב וחותכים לקוביות
- מגישים ומתענגים על כל ביס.
בהצלחה רבה ובתאבון