עוד מאבי גרנצייג ב׳קו עיתונות׳: צריך לומר ביושר שמדובר בהישג חריג, מהסוג שאנשי המקצוע - הן בתוך משרד העבודה והן בממשלה - נתנו לו אחוזים בודדים בשבועות האחרונים. בן צור, שהציג בבמה זו רק לפני חודש וקצת את הקו הפרגמטי שלו, עם התעקשות להשיג הארכה של כמה חודשים, יקבל ככל הנראה את מבוקשו.
טורטיות עדשים בריאות ועשירות בחלבון | בתאל בראון
מתכון נהדר לטורטיות מלאות בחלבון שיכולות להיות בסיס מצויין לכל ארוחה – למילוי במגוון ירקות שאתם אוהבים, טונה או חזה עוף ובכלל, כל מה שדורש טורטיה שתעטוף אותו ותהפוך אותו למשביע וטעים
מה צריך?
כוס עדשים כתומות (או צהובות, או ירוקות או שילוב)
½ כפית מלח
תבלינים לפי הטעם (שום גבישי, זעתר, כמון וכו')
ההכנה:
1. מניחים את העדשים בקערה עמוקה, מכסים במים ומשרים במשך כ-12 שעות.
2. מסננים את העדשים, מכניסים לבלנדר ומוסיפים מלח ותבלינים.
3. ממלאים במים עד לכיסוי מלא ועוד כסנטימטר
4. מעבדים למשחה חלקה
5. מחממים מחבת נון-סטיק רחבה על אש בינונית.
6. מעבירים מצקת של בלילה למחבת ומיד, בעזרת החלק התחתון של המצקת, מפזרים בצורה מעגלית את הבלילה לשכבה כמה שיותר דקה על המחבת.
7. לאחר כ-2 דקות, כשהחלק העליון יבש לגמרי, והקצוות מתנתקים בקלות, הופכים את הטורטיה לעוד כדקה
8. מגישים עם ירקות ומילויים לפי טעמכן האישי..
אפשרי לשמור במקרר.. תהנו