מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 21°c
חיפה 17°c
ירושלים 17°c
בית שמש 23°c
בני ברק 32°c
אשדוד 23°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 23°c
באר שבע 21°c
חיפה 17°c
ירושלים 17°c
בית שמש 23°c
בני ברק 32°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

טורטיות עדשים בריאות ועשירות בחלבון | בתאל בראון

מתכון נהדר לטורטיות מלאות בחלבון שיכולות להיות בסיס מצויין לכל ארוחה – למילוי במגוון ירקות שאתם אוהבים, טונה או חזה עוף ובכלל, כל מה שדורש טורטיה שתעטוף אותו ותהפוך אותו למשביע וטעים

טורטיות עדשים בריאות ועשירות בחלבון | בתאל בראון
טורטיות צילום: שאטרסטוק

מה צריך?

כוס עדשים כתומות (או צהובות, או ירוקות או שילוב)
½ כפית מלח
תבלינים לפי הטעם (שום גבישי, זעתר, כמון וכו')

ההכנה:
1. מניחים את העדשים בקערה עמוקה, מכסים במים ומשרים במשך כ-12 שעות.
2. מסננים את העדשים, מכניסים לבלנדר ומוסיפים מלח ותבלינים.
3. ממלאים במים עד לכיסוי מלא ועוד כסנטימטר
4. מעבדים למשחה חלקה
5. מחממים מחבת נון-סטיק רחבה על אש בינונית.
6. מעבירים מצקת של בלילה למחבת ומיד, בעזרת החלק התחתון של המצקת, מפזרים בצורה מעגלית את הבלילה לשכבה כמה שיותר דקה על המחבת.
7. לאחר כ-2 דקות, כשהחלק העליון יבש לגמרי, והקצוות מתנתקים בקלות, הופכים את הטורטיה לעוד כדקה
8. מגישים עם ירקות ומילויים לפי טעמכן האישי..

אפשרי לשמור במקרר.. תהנו 

קול כבודה

 צבע אדום

art