טורטיות עדשים בריאות ועשירות בחלבון | בתאל בראון

מתכון נהדר לטורטיות מלאות בחלבון שיכולות להיות בסיס מצויין לכל ארוחה – למילוי במגוון ירקות שאתם אוהבים, טונה או חזה עוף ובכלל, כל מה שדורש טורטיה שתעטוף אותו ותהפוך אותו למשביע וטעים

בתאל בראון | מתכונים 17.6.2024 | 16:00

טורטיות | צילום: שאטרסטוק

מה צריך?

כוס עדשים כתומות (או צהובות, או ירוקות או שילוב)
½ כפית מלח
תבלינים לפי הטעם (שום גבישי, זעתר, כמון וכו')

ההכנה:
1. מניחים את העדשים בקערה עמוקה, מכסים במים ומשרים במשך כ-12 שעות.
2. מסננים את העדשים, מכניסים לבלנדר ומוסיפים מלח ותבלינים.
3. ממלאים במים עד לכיסוי מלא ועוד כסנטימטר
4. מעבדים למשחה חלקה
5. מחממים מחבת נון-סטיק רחבה על אש בינונית.
6. מעבירים מצקת של בלילה למחבת ומיד, בעזרת החלק התחתון של המצקת, מפזרים בצורה מעגלית את הבלילה לשכבה כמה שיותר דקה על המחבת.
7. לאחר כ-2 דקות, כשהחלק העליון יבש לגמרי, והקצוות מתנתקים בקלות, הופכים את הטורטיה לעוד כדקה
8. מגישים עם ירקות ומילויים לפי טעמכן האישי..

אפשרי לשמור במקרר.. תהנו 

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום