גרסה חדשה לעוגה האהובה: מתכון לעוגת קרמבו אלפחורס נדירה

עוגת הקרמבו הנוסטלגית, בשילוב כדורי אלפחורס ממכרים - יוצרים יחד עוגת קרמבו אלפחורס טעימה כל כך ומפנקת שתפאר לכם את שולחן החג

שרה שבבו | מתכונים 4.6.2024 | 21:32

עוגת קרמבו אלפחורס | צילום: שרה שבבו

מתכון לעוגת קרמבו אלפחורס / שרה שבבו

המצרכים לעוגת קרמבו אלפחורס:

לבסיס אלפחורס:

  • 250 גרם ביסקוויטים
  • 300 גרם ריבת חלב
  • 200 מל שמנת מתוקה
  • 1 כוס קוקוס

לקרם:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 גבינת שמנת
  • 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
  • 340 גרם ריבת חלב (הכנתי עם הריבה האיכותית של 'מעולה')

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד לבן 'מעולה'
  • 70 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה לעוגת קרמבו אלפחורס:

  1. מפוררים את הביסקוויטים גס ומעבירים לקערה
  2. מוסיפים ריבת חלב, שמנת וקוקוס ומערבבים
  3. משטחים הכל בתבנית ומיישרים הייטב
  4. מעבירים את התבנית למקפיא ועוברים להכנת הקרם
  5. בקערה שמים את כל מרכיבי הקרם ומקציפים לקרם יציב
  6. משטחים את הקרם על בסיס העוגה שהקפאנו ומעבירים למקפיא לחצי שעה נוספת
  7. לאחר מכן מכינים את הציפוי
  8. בקערה קטנה שמים שוקולד ושמנת ומחממים במיקרוגל במשך כדקה
  9. מערבבים הייטב עד לקבלת קרם חלק ומצפים את העוגה

לקישוט העוגה:

  1. מזלפים פרחים של ריבת חלב ומכניסים את העוגה למקפיא עד להגשה

את העוגה שומרים במקפיא

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום