מתכון לעוגת קדאיף, פיסטוק מסקרפונה ושוקולד לבן

המלכה שלכם לכבוד חג השבועות מתכון לעוגת קדאיף, פיסטוק מסקרפונה ושוקולד לבן, שילוב טעמים מושלם ומיוחד שאי אפשר לעמוד בפניו

שרה שבבו | מתכונים 3.6.2024 | 12:15

עוגת קדאיף, פיסטוק מסקרפונה ושוקולד לבן | צילום: שרה שבבו

מתכון לעוגת קדאיף, פיסטוק מסקרפונה ושוקולד לבן / שרה שבבו

המצרכים לעוגת קדאיף, פיסטוק מסקרפונה ושוקולד לבן:

  • 200 גרם קדאיף
  • 70 גרם חמאה
  • ¾ כוס אבקת סוכר
  • ¾ כוס פיסטוקים טחונים גס
  • לקרם:
  • 500 גרם מסקרפונה של טרה
  • 500 מל שמנת להקצפה
  • 1 גבינה 5%
  • כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל או מחית וניל

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 70 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה לעוגת קדאיף, פיסטוק מסקרפונה ושוקולד לבן:

  1. במחבת מניחים קדאיף, חמאה ואבקת סוכר ומטגנים עד להזהבה תוך כדי ערבוב
  2. מצננים ומשטחים בתבנית
  3. מעל שכבת הקדאיף מפזרים שכבת פיסטוקים גרוסים

הכנת הקרם:

  1. בקערה, שמים את כל מרכיבי הקרם ומקציפים לקרם חלק ויציב
  2. יוצקים את הקרם על הקדאיף ומישרים
  3. מעבירים את העוגה למקפיא למשך שעה
  4. לאחר מכן מכינים את הציפוי
  5. בקערה קטנה מכניסים שוקולד ושמנת ומחממים דקה במיקרוגל
  6. מערבבים לקרם חלק ומצפים את העוגה

הכנת הקישוט:

  1. מפזרים פיסטוקים ועלי ורדים
  2. מקפיאים את העוגה לילה ולאחר מכן מעבירים למקרר
  3. מגישים קר ומתענגים על כל ביס

בהצלחה רבה ובתאבון

 

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום