מתכון לקינוחי פרחי קדאיף חלביים וטעימים

מחפשים להפתיע עם קינוח מקורי ומיוחד יותר? קבלו מתכון לפרחי קדאיף וקצפת שתוכלו להמיר בקלות לפרווה ולהתאים לכל סעודה

חני לוין | מתכונים 31.5.2024 | 12:25

קינוח פרחי קדאיף | צילום: אסתי

מתכון לקינוחי פרחי קדאיף חלביים וטעימים / אסתי

המצרכים לקינוחי פרחי קדאיף חלביים וטעימים:

מצרכים לבסיס:

  • 50 גרם חמאה / נטורינה (לפרווה)
  • 100 גרם שערות קדאיף

לקצפת:

  • 2 שמנת מתוקה / קצפת צמחית (לפרווה)
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 3 כפות סוכר

לסירופ סוכר:

  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס מים
  • 1/4 כפית מיץ לימון

אופן ההכנה לקינוחי פרחי קדאיף חלביים וטעימים:

הכנת הבסיס:

  1. מניחים חמאה בקערה וממיסים במיקרוגל. מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה ומפרידים אותן בעזרת האצבעות.
  2. מניחים מעט מהשערות בתוך תבנית שקעים רינגים (אפשר גם של מאפינס)
  3. אופים את שערות הקדאיף בתנור שחומם מראש על 170 מעלות במשך כ- 15 דקות (או עד להזהבה קלה)

הכנת הקצפת:

  1. מקציפים את כל מרכיבי הקצפת במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה

הכנת סירופ סוכר:

  1. מחממים על הגז את הסוכר והמים ומערבבים עד שהסוכר נמס מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עד לצמצום הסירופ.

הרכבת הפרחים:

  1. על כל קדאיף יוצקים מעט מהסירופ
  2. מזלפים בעזרת שקית זילוף מהקרם ומעל ניתן לקשט במעט שערות קדאיף אפויות
  3. רצוי להקפיא עד להגשה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום