מתכון מנצח לגריל: שיפודי עוף וירקות

את לא צריכה שיזמינו אותך למנגל כדי לאכול שיפוד טוב… נתח טוב של עוף וירקות ויש לך ארוחה חגיגית עם ניחוח 'על האש' במטבח הבייתי

חגית אור | קול כבודה 14.5.2024 | 08:00

שיפודי עוף וירקות | צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

1.5 ק"ג קוביות חזה עוף או פרגית

עגבניה

בצל

גמבה

שמן

תבלינים: מלח, פלפל, כפית פפריקה, כפית טוסקנה, (לא חובה) כף תבלין שווארמה

ההכנה: 

מתבלים ומשמנים היטב את קוביות העוף, משפדים אותן בשיפודים תוך שילוב עם פרוסות מהירקות

מניחים על תבנית תנור או על רשת וצולים בתנור למשך כחצי שעה עד להזהבה יפה.

בתיאבון ובהנאה!

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום