סלט זיתים (בטוסטר) לשידרוג הארוחה | בתאל בראון

זיתים תמיד מוסיפים לארוחה, אבל הזיתים האלו ישדרגו אותה באופן משמעותי | מתכון קל להכנה לזיתים מתובלים בטוסטר

בתאל בראון | קול כבודה 13.5.2024 | 08:07

זיתים | צילום: שאטרסטוק

מרכיבים:
פחית שימורים של זיתים מגולענים.
2 כפות שמן זית + 4-5 כפות לצנצנת.
חצי כוס חומץ לבן.
מלח.
פלפל שחור.
צ'ילי יבש.
2 שום פרוס.
מעט כמון.

אופן ההכנה:

1. מסננים את הזיתים.

2.מערבבים את הזיתים עם 2 כפות שמן זית.

ומסדרים על נייר אפייה בטוסטר לחיץ.

3. סוגרים את המכסה וצורבים את הזיתים 3-4
דקות, עד שהם זהובים ופריכים.

4.מעבירים את הזיתים לקערה ומוסיפים חומץ לבן , 4-5 כפות שמן זית, מלח, פלפל שחור, צ'ילי יבש, שום ומעט כמון. מערבבים לאיחוד.

5. מעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר ,אם הנוזלים ששמתם לא מכסים את הזיתים מוסיפים מעט שמן זית וחומץ עד לכיסוי מלא.

בהצלחה!

בתאל בראון מלווה נשים לאורח חיים בריא, תזונה בריאה ואיזון הגוף .

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום