׳ערוץ 12׳: ארבעת הנאשמים בירי פצצות התאורה לעבר בית רה״מ בקיסריה שוחררו כעת למעצר בית.
מתכון למוס שוקולד ופירורי בצק אגוזים כשר לפסח
מחפשים קינוח חגיגי ומוצלח? קבלו מתכון למוס שוקולד ופירורי אגוזים, קל להכנה טעים ומוצלח
מתכון למוס שוקולד ופירורי בצק אגוזים / מירב מלכה
המצרכים למוס שוקולד ופירורי בצק אגוזים:
- 200 גרם שוקולד מריר עם
- 500 מל שמנת מתוקה
לבצק אגוזים:
- 1 כוס קמח תפוחי אדמה
- 1 כוס אגוזים גרוסים
- 1 ביצה
- 1/4 כוס שמן
אופן ההכנה למוס שוקולד ופירורי בצק אגוזים:
- ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם 100 מל שמנת מתוקה ומערבבים הייטב עד לקבלת מרקם חלק
- בקערה נפרדת מקציפים הייטב 400 מל שמנת מתוקה עד לקבלת קצף עמיד
- מוסיפים את השוקולד המומס לתוך הקצפת ומערבבים באיטיות לאיחוד
הכנת בצק אגוזים:
- בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי הבצק ומשטחים בתבנית אפייה
- מכניסים לאפייה במשך רבע שעה
- מוציאים, מצננים ומפוררים את הבצק
אופן הרכבת הקינוח:
- בתחתית הכוס מניחים פירורי בצק
- מעל מזלפים את המוס ומעליו שוב פירורים.
- שומרים בקירור עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון!