׳ערוץ 12׳: ארבעת הנאשמים בירי פצצות התאורה לעבר בית רה״מ בקיסריה שוחררו כעת למעצר בית.
מתכון מפנק לבשר: אצבעות אנטריקוט - back Ribs ביין אדום
מחפשים להפתיע את האורחים? קבלו מתכון מפנק לאצבעות בשר אנטריקוט המתבשלות ביין אדום, בהגשה על מצע של פירה בטטה וירקות תקבלו מנה עיקרית משובחת לכבוד החג
מתכון לאצבעות אנטריקוט - back Ribs ביין אדום / שף קצנגולד
המצרכים לאצבעות אנטריקוט - back Ribs ביין אדום:
- אצבעות אנטריקוט
- שמן זית
- 1 כוס יין אדום יבש
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- 3 כפות סוכר חום
אופן ההכנה לאצבעות אנטריקוט - back Ribs ביין אדום:
- מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצורבים את הנתחים במשך 2 דקות מכל הכיוונים עד להשחמה
- מעבירים את הנתחים בצורה מסודרת ויפה למגש של תנור ומוסיפים מעט שמן זית
- מוסיפים גם את היין האדום ומתבלים בעדינות עם מלח גס ופלפל שחור גרוס
- מעל הכל מפזרים בצורה שווה את הסוכר החום
- עוטפים היטב את המגש בנייר אפייה וב2 שכבות אטומות מאד של נייר כסף.
- מהדקים היטב את נייר הכסף לצידי המגש (חשוב מאד לעטוף היטב את מגש התנור שלא יצאו אדים במהלך הבישול בתנור)
- מבשלים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות במשך 5 עד 7 שעות
- מגישים על מצע של פירה בטטה לצד ירקות מאודים
בהצלחה רבה ובתאבון