מוטי קסטל: עו"ד סבוראי שמייצג את פלדשטיין, טוען כי המעצר פקע היות וכתב האישום הוגש לאחר השעה 14.00. סבוראי טוען שהדיון לא החל לפני השעה 14.00. הנאשמים לא היו בדיון בשעה שהיו צריכים להיות - המעצר פקע גם על פי הפסיקה. ״החשודים יושבים במעצר שווא״.
מתכון לעוף 3 כוסות (sanbeiji - three cups chicken)
המנה הזו מגיעה אלינו מדרום סין ומאוד פופלארית גם בטייוואן, היא נקראת עוף שלוש כוסות מכיוון שבהכנתה משתמשים בכוס רוטב סויה, כוס שמן שומשום וכוס יין אורז | במקור מכינים את המנה בכלי חרס, דבר הנותן ארומה מיוחדת, ושילוב התבלינים עם הרוטב יוצר טעם מיוחד
מתכון לעוף 3 כוסות (sanbeiji - three cups chicken) / שף אמיר אריה
זמן הכנה: 40 דקות. דרגת קושי: קל. מספר סועדים: 6.
המצרכים לעוף 3 כוסות (sanbeiji - three cups chicken):
- 1/3 כוס שמן שומשום
- 1/3 כוס רוטב סויה
- 1/3 כוס יין אורז (או יין לבן)
- 20 שיני שום שלמות
- 10-15 רצועות זנגביל דקות
- 1 ק"ג קוביות עוף (כ-2 ס"מ), ניתן גם להכין עם כנפיים.
- 2 צ`ילי אדום קצוצים (למי שלא אוהב חריף ניתן להוריד לאחד)
- 3 כפות סוכר
- 2 כוסות בזיליקום
- 1 כוס בצל ירוק קצוץ דק
אביזרים נלווים:
- סיר בעל תחתית עבה
- 1 כף עץ לערבוב
אופן הכנה לעוף 3 כוסות (sanbeiji - three cups chicken):
- מחממים שמן שומשום על אש בינונית ומוסיפים שום, זנגביל וצ`ילי ומטגנים כ 2-3 דקות.
- מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים כ-5 דקות עד להשחמה קלה
- בקערה, מערבבים רוטב סויה, יין אורז וסוכר ומוסיפים לסיר,
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך כ -30 דקות תוך ערבוב קל מידי פעם.
- מוסיפים את עלי הבזיליקום והבצל הירוק, מגבירים את האש ומבשלים תוך ערבוב כ 2-3 דקות נוספות.
- מגישים ומתענגים על כל ביס
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון באדיבות: מגזין המטבח