המצרכים: 2 וחצי כוסות אורזחצי חבילה כוסברה קצוצה1 ק"ג בשר טחוןבצל גדול טחון3 שיני שום כתושיםמלחפלפל שחור.כף פפריקהכמוןרבע כוס שמןפרסות מ -4 תפוחי אדמהפרוסות מ-3 קישואים3 כפות רסק עגבניות אופן ההכנה:מערבבים היטב את כל הרכיבים מלבד רסק העגבניות.מרתיחים מים בסיר ומתבלים מוסיפים 3 כפות גדושות רסק עגבניות. יוצרים מהעיסה קציצות גדולות ומניחים בתוך הרוטב הרותח. אפשר להוסיף פרוסות תפוח אדמה וקישואים.מבשלים עד לבישול מלא של האורז והתרככותו. קול כבודה