עוד מאבי גרנצייג ב׳קו עיתונות׳: צריך לומר ביושר שמדובר בהישג חריג, מהסוג שאנשי המקצוע - הן בתוך משרד העבודה והן בממשלה - נתנו לו אחוזים בודדים בשבועות האחרונים. בן צור, שהציג בבמה זו רק לפני חודש וקצת את הקו הפרגמטי שלו, עם התעקשות להשיג הארכה של כמה חודשים, יקבל ככל הנראה את מבוקשו.
מתכון לסירות תפו"א במילוי גבינת צ'דר , עגבניות ושמיר
מתכון נהדר לסירות תפוחי אדמה במלית של גבינת צ'דר, עגבניות ושמיר, מאכל חלבי מושלם המתאים כמנת פתיחה לסעודה חלבית חגיגית
מתכון לסירות תפו"א במילוי גבינת צ'דר , עגבניות ושמיר / שף יהודה ראובני
רמת קושי: קל. כמות: 2-3 סועדים. זמן הכנה: 30 דקות
המצרכים לסירות תפו"א במילוי גבינת צ'דר , עגבניות ושמיר:
- 4 תפוחי אדמה גדולים
- 150 גרם גבינת צ’דר מגורדת
- קורט מלח ופלפל שחור
- 1 עגבנייה חתוכה לקוביות
- 1/4 צרור שמיר
- 60 גרם חמאה
- 1 גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה לסירות תפו"א במילוי גבינת צ'דר , עגבניות ושמיר:
- שוטפים ומייבשים את תפוחי האדמה. לאחר מכן מכניסים אותם לשקית הפלא לבישול תפו"א במיקרוגל ומכניסים לבישול למשך 4 דקות במיקרו. לאחר מכן הופכים אותם ומכניסים לעוד 2 דקות. (ניתן לאפות בתנור למשך 40-45 דקות על 180 מעלות).
- לאחר שהתרככו חוצים אותם ל-8 חצאים ובעזרת כפית מוציאים בזהירות את תוכנם של תפוחי האדמה ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את החמאה, השמנת החמוצה והתבלינים ומועכים
- מערבבים הכל ביחד עד שהחמאה נמסה והתערובת אחידה.
- מחזירים את תערובת תפוחי האדמה אל תוך הקליפות הריקות, מפזרים מעל את הגבינה המגוררת ואופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות. ל-15 דקות, עד שהגבינה מבעבעת. מפזרים מעל שמיר קצוץ (ולמי שאוהב אפשר גם בצל ירוק קצוץ) ומגישים חם.
המתכון באדיבות: מגזין המטבח