מתכון לבראוניז שוקולד ואגוזים ללא סוכר

מחפשים מתכון לעוגה ללא גלוטן וללא סוכר? קבלו מתכון נהדר לבראוניז שוקולד ואגוזים מוצלחת וטעימה בקלי קלות, במרקם פאדג', טעים שאי אפשר להפסיק לאכול

חני לוין | מתכונים 18.3.2024 | 20:14

בראוניז שוקולד ואגוזים | צילום: אפרת סיאצ'י

מתכון לבראוניז שוקולד ואגוזים ללא סוכר / אפרת סיאצ'י

המצרכים לבראוניז שוקולד ואגוזים ללא סוכר:

תבנית אינגליש קייק

לעוגה:

  • 1/4 כוס (50 ג’) שמן קנולה
  • 100 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
  • 1/4 כוס “כמו סוכר” (או כל ממתיק אחר במתיקות של רבע כוס סוכר)
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס (60 ג’) אגוזי מלך טחונים

אופן הכנה לבראוניז שוקולד ואגוזים ללא סוכר:

  1. בקערית במיקרוגל או בסיר על אש נמוכה ממיסים את השוקולד עם השמן ומערבבים לתערובת חלקה.
  2. בקערה מכניסים את הביצים ומערבבים הייטב בעזרת מטרפה תוך הוספת "כמו סוכר". לאח"מ מוסיפים את השוקולד המומס, תמצית וניל ואגוזים טחונים ומערבבים הייטב לקבלת בלילה אחידה
  3. יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת ומשטחים הייטב
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים במשך כ-25 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
  5. מוציאים מהתנור מצננים מעט, חותכים לריבועים ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום