עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
אוזני המן במילוי בשר | חני ברונשטיין
ארוחה שלימה באוזן המן שתכניס לכם אוירה של פורימית ושמחה הביתה
החומרים
500 גרם קמח
ביצה מדיום
60 גרם סוכר
60 מל שמן
כף שמרים
250 מ"ל מים פושרים (כוס וחצי ח"פ קר)
לבצק ורוד'- טוחנים סלק עם 100 מ"ל מים, טוחנים למחית חלקה מאוד וממירים במיץ שנוצר 100 מ"ל מהמתכון המקורי
לבצק בגוון ירוק עדין – טוחנים שמיר/פטרוזליה/תרד (עלים בלבד) עם 100 מ"ל מים, טוחנים למחית חלקה מאוד וממירים במיץ שנוצר 100 מ"ל מהמתכון המקורי
ההכנה:
לשים את כל החומרים לבצק ומתפיחים 20 דקות בלבד
למילוי בשר
250 גרם עוף טחון/בשר
2 בצלים
רבע כוס שמן
מלח פלפל
ראס אל חנות
סילאן
ההכנה:
לחתוך את הבצל לקוביות קטנות ולטגן להזהבה
להוסיף את הבשר ולפורר עם מזלג במחבת עד שהבשר משמנה את צבעו (מלבין)
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מקררים
הרכבה:
קורצים עיגולים, מניחים תלולית קטנה במרכזה
יוצרים צורת אוזני המן. חשוב להדק היטב את הקצוות
אופים 20-15 דקות 200 מעלות
כדי לשמר את הצבעים שלא ידהו, אופים את האוזני המן לשמירת הצבעים באפיה מומלץ להניח נייר אפיה נוסף על האוזני המן.