בעיריית נהריה מעדכנים: יום הלימודים במוסדות החינוך נמשך כסדרו לאחר קיום הערכת מצב עם צה״ל. (אדיר לחקים)
מתכון לסלט ברוקולי עם שלל ירקות אפויים בתנור
סלט ברוקולי עסיסי בריא ומשובח, משולב במגוון ירקות ססגוניים, גזר, בטטה, קישוא וקוביות בצל סגול, צלויים בתנור בתיבול אנין | סלט המתאים כארוחת בריאות לערב או בוקר
מתכון לסלט ברוקולי עם שלל ירקות אפויים בתנור / אפרת סיאצ'י
המצרכים לסלט ברוקולי עם שלל ירקות אפויים בתנור:
- 400 גרם פרחי ברוקולי
- 2 גזרים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
- 1 בטטה קטנה קלופה חתוכה לקוביות
- 3 קישואים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
- 1 בצל קטן (רצוי סגול) חתוך לקוביות גדולות
- 5 כפות שמן זית
- 1 כפית שטוחה מלח
- מעט פלפל שחור
אופן ההכנה לסלט ברוקולי עם שלל ירקות אפויים בתנור:
- בקערה מכניסים את כל הירקות ומוסיפים שמן זית, מלח ופלפל שחור
- מערבבים הייטב ומעבירים את הירקות המתובלים מלבד הברוקולי לתבנית ענקית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם על 190 מעלות ואופים במשך 30 דקות.
- לאחר 30 דקות מוציאים בזהירות את התבנית ומוסיפים את הברוקולי. מחזירים לתנור ואופים 30 דקות נוספות
- מגישים בקערה גדולה ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אפרת סיאצ'י מתכונים ב10 דקות