מבזקים +
תל אביב 22°c
באר שבע 17°c
חיפה 22°c
ירושלים 15°c
בית שמש 17°c
בני ברק 27°c
אשדוד 21°c
י"ט תשרי התשפ"ה | 21.10.2024
תל אביב 22°c
באר שבע 17°c
חיפה 22°c
ירושלים 15°c
בית שמש 17°c
בני ברק 27°c
אשדוד 21°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוגיות מושחתות במלית אצבעות שוקולד

מתכון מושחת והכי טעים שיש לעוגיות מגולגלות שוקולד במילוי אצבעות שוקולד, עוגיות שמתאימות במיוחד לזמנים מיוחדים או כשמתחשק לכם לפנק את הילדים

מתכון לעוגיות מושחתות במלית אצבעות שוקולד
עוגיות במלית אצבעות שוקולד צילום: שרה שבבו

מתכון לעוגיות מושחתות במלית אצבעות שוקולד / שרה שבבו

אופן ההכנה לעוגיות מושחתות במלית אצבעות שוקולד:

  • 400 גרם קמח
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 3 כפות קקאו
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 100 מ"ל שמן
  • 120 מ"ל חלב / מים לפרווה

למילוי:

  • אצבעות שוקולד קינדר (ניתן להמיר באצבעות שוקולד אחרות)
  • ממרח קינדר (ניתן להמיר בממרח שוקולד אהוב אחר)

אופן ההכנה לעוגיות מושחתות במלית אצבעות שוקולד:

 

  1. במיקסר מכניסים את כל המצרכים היבשים, החמאה והשמן ומעבדים הייטב
  2. כשהבצק מתחיל להתגבש מוסיפים חלב ומעבדים רק עד לאיחוד
  3. שומרים במקרר במשך כשעה.
  4. מחלקים את הבצק ל2 חלקים ומניחים על משטח מקומח
  5. מרדדים כל חתיכה של בצק למלבן גדול ומורחים בנדיבות ממרח קינדר (חלבה, נוטלה, שוקולד או כל ממרח שאוהבים)
  6. מניחים את אצבעות השוקולד לאורך הרולדה מאיפה שמתחילים לגלגל ומגלגלים לרולדה
  7. מסמנים חריצים רק על השכבה הראשונה של הרולדה כדי שהמילוי לא יתייבש
  8. מניחים את פס הרולדה על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים במשך 20 דקות
  9. מוציאים מהתנור, מצננים הייטב ומפזרים אבקת סוכר, חותכים לעוגיות ומתענגים על כל ביס

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום