׳ערוץ 7׳: כ-100 כלי טיס ישראלים לקחו חלק בתקיפה בתימן.
מתכון לגלילת תמרים ואגוזים
נשנוש מתוק, קליל ובריא שתוכלו להכין במספר דקות, עשיר בשפע של מיני אגוזים שמתפצחים בפה ומעניקים לכם טעם של עוד
מתכון לגלילת תמרים ואגוזים / שרה שבבו
המצרכים לגלילת תמרים ואגוזים:
- 500 גרם תמרים (מג'הול או תמרים בוואקום)
- 500 גרם תערובת אגוזים קלויים - לוז, פקאן, אגוזי מלך, קשיו, פיסטוק.
- 1 כפית קינמון
- 3 כפות דבש
לציפוי:
- שומשום קלוי
אופן ההכנה לגלילת תמרים ואגוזים:
- בקערה מניחים את התמרים ללא הגרעין ומוסיפים 3 כפות מים רותחים.
- מכניסים למיקרוגל למשך דקה, מוציאים ומועכים את התמרים
- מערבבים הייטב ומוסיפים פנימה את שלל האגוזים, דבש וקינמון
- מערבבים הייטב עד לקבלת תערובת אחידה
- יוצרים רול מעיסת התמרים והאגוזים ומגלגלים בשומשום
- משמנים היטב נייר אפיה ומניחים את רול התמרים עליו
- מגלגלים את הרול עם נייר האפייה ומעבירים למקפיא למשך כשעה.
- מוציאים מהמקפיא פורסים ונהנים.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון באדיבות: שרה שבבו.