׳ערוץ 7׳: כ-100 כלי טיס ישראלים לקחו חלק בתקיפה בתימן.
מתכון לרול כדורי שוקולד בציפוי שוקולד פיסטוק
קינוח קל חגיגי וטעים - רול כדורי שוקולד המצופה בשוקולד פיסטוק שתוכלו להמיר לכל ציפוי אחר לקבל תמיד קינוח מרשים וטעים
מתכון לרול כדורי שוקולד בציפוי שוקולד פיסטוק / אסתי
המצרכים לרול כדורי שוקולד בציפוי שוקולד פיסטוק:
מצרכים לתערובת :
- 200 עד 250 גרם
- ביסקוויטים קצוצים גס
- 4 כפות קוקוס (אם אוהבים. לא חובה)
- 2 כפות ממרח שוקולד
- 200 גרם שוקולד מריר
- 200 מ"ל קרם קוקוס / שמנת מתוקה
לציפוי:
- 200 גרם שוקולד בטעם פיסטוק
- 1 כף שמן קנולה
אופן הכנה לרול כדורי שוקולד בציפוי שוקולד פיסטוק:
- להמיס במיקרוגל את השוקולד והקרם קוקוס לערבב היטב ולהוסיף את ממרח השוקולד לערבב שוב ולקרר מעט.
- לתוך קערה מוזגים את השוקולד המומס ומוסיפים בהדרגה ולפי הצורך את הבסקויטים הקצוצים ואת הקוקוס .
- מערבבים היטב ומחלקים את העיסה לשתיים .
- מסדרים על גבי נייר אפיה 2 רולים מגלגלים ומהדקים היטב יוצרים צורה של רול עגול או משולש בעזרת נייר האפייה.
- מקפיאים את הרולים במשך כשעה.
- לאחר ההקפאה מצפים את הרולים בפסי שוקולד פיסטוק לבן מומס או בכל שוקולד אהוב אחר
להכנת הציפוי:
- ממיסים את השוקולד בטעם פיסטוק במיקרוגל מוסיפים כף שמן ומערבבים היטב.
- יוצקים את השוקולד המומס לתוך שקית זילוף. עושים חור קטן ומקשטים את הרולים .
- מכניסים להקפאה עד להתייצבות
- חותכים ומגישים קר
הערה:
ניתן להמיר את ציפוי הפיסטוק בממרח לוטוס מומס או בכל שוקולד שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון