טעים וקל להכנה: מתכון לריבועי פאי לימון בציפוי קוקוס
עוגה טעימה וקלה להכנה המתאימה במיוחד לכבוד שבת קודש, עוגת פאי לימוד בציפוי קוקוס המוגשת לאחר קירור ומשאירה תמיד טעם של עוד
נועם זיגדון | מתכונים 1.2.2024 | 21:36
מתכון לריבועי פאי לימון בציפוי קוקוס / נועם זיגדון
המצרכים לריבועי פאי לימון בציפוי קוקוס:
כוס מדידה: חד פעמית חמה
תבנית בקוטר 20×30
לתחתית:
- 250 גרם ביסקוויטים
- 150 גרם מחמאה רכה
- ½ כוס קוקוס
לשכבה שניה:
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים L
- 3/4 כוס מיץ לימון טרי
- 1 חב' אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה לריבועי פאי לימון בציפוי קוקוס:
הכנת התחתית:
- במעבד מזון טוחנים את כל מצרכי התחתית עד לאיחוד
- משטחים בתבנית עם נייר אפיה משומן ומהדקים היטב
הכנת השכבה השניה:
- מערבבים או מקציפים היטב את כל החומרים לבלילה אחידה ויוצקים אותה על תחתית הביסקוויטים
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 25 דקות
- לאחר האפיה שהעוגה עדין חמה מפזרים קוקוס/ שערות קוקוס
- מכניסים למקרר למשך 3-4 שעות לפני ההגשה
בהצלחה רבה ובתאבון