׳ערוץ 7׳: כ-100 כלי טיס ישראלים לקחו חלק בתקיפה בתימן.
מתכון לסלט דלעת – טירשי
"הסחוג של הטריפולטאים": אוהבים לגוון בסלטים? קבלו מתכון לטירשי - סלט דלעת המגיע מהמטבח הטריפוליטאי ומתאים במיוחד לצד חלה או כריך טרי
מתכון לסלט דלעת – טירשי / נועם זיגדון
המצרכים לסלט דלעת – טירשי:
- ½-1 ק"ג דלעת
- 2 תפוחי אדמה בנוניים
- 5 שיני שום כתוש
- ½ כף פפריקה חריפה
- 1 כף פפריקה מתוקה
- מיץ מלימון שלם
- 1/2 כף מלח
- 1 כף כמון או כרויה (קימל טחון)
- 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה לסלט דלעת – טירשי:
- מבשלים את הדלעת ותפוחי האדמה עד לריכוך, מסננים מנוזלים ומועכים לפירה
- מוסיפים 5 שיני שום כתוש, ½ כף פפריקה חריפה, 1 כף פפריקה מתוקה, מיץ מלימון שלם, 1/2 כף מלח, 1 כף כמון או כרויה( קימל טחון), 1/2 כוס שמן
- מערבבים היטב עד לאיחוד ומעבירים לקופסא
- שומרים בקירור עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון