מבזקים +
תל אביב 17°c
באר שבע 16°c
חיפה 15°c
ירושלים 13°c
בית שמש 15°c
בני ברק 25°c
אשדוד 17°c
כ"ה כסלו התשפ"ה | 26.12.2024
תל אביב 17°c
באר שבע 16°c
חיפה 15°c
ירושלים 13°c
בית שמש 15°c
בני ברק 25°c
אשדוד 17°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לסלט דלעת – טירשי

"הסחוג של הטריפולטאים": אוהבים לגוון בסלטים? קבלו מתכון לטירשי - סלט דלעת המגיע מהמטבח הטריפוליטאי ומתאים במיוחד לצד חלה או כריך טרי

מתכון לסלט דלעת – טירשי
סלט דלעת טירשי צילום: נועם זיגדון

מתכון לסלט דלעת – טירשי / נועם זיגדון

המצרכים לסלט דלעת – טירשי:

  • ½-1  ק"ג דלעת
  • 2 תפוחי אדמה בנוניים
  • 5 שיני שום כתוש
  • ½ כף פפריקה חריפה
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • מיץ מלימון שלם
  • 1/2 כף מלח
  • 1 כף כמון או כרויה (קימל טחון)
  • 1/2 כוס שמן

אופן ההכנה לסלט דלעת – טירשי:

  1. מבשלים את הדלעת ותפוחי האדמה עד לריכוך, מסננים מנוזלים ומועכים לפירה
  2. מוסיפים 5 שיני שום כתוש, ½ כף פפריקה חריפה, 1 כף פפריקה מתוקה, מיץ מלימון שלם, 1/2 כף מלח, 1 כף כמון או כרויה( קימל טחון), 1/2 כוס שמן
  3. מערבבים היטב עד לאיחוד ומעבירים לקופסא
  4. שומרים בקירור עד להגשה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art