מבזקים +
תל אביב 15°c
באר שבע 12°c
חיפה 14°c
ירושלים 11°c
בית שמש 12°c
בני ברק 25°c
אשדוד 14°c
כ"ו כסלו התשפ"ה | 27.12.2024
תל אביב 15°c
באר שבע 12°c
חיפה 14°c
ירושלים 11°c
בית שמש 12°c
בני ברק 25°c
אשדוד 14°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לרולדה שוקולד במילוי קרם גבינה

מתכון לעוגת רולדה בטעם שוקולד במילוי של קרם גבינה ובציפוי גנאש, מעניקה קינוח מושלם לכל ארוחה חגיגית חלבית

מתכון לרולדה שוקולד במילוי קרם גבינה
דירות/נדל"ן צילום: יוסי אלוני, פלאש 90

מתכון לרולדה שוקולד במילוי קרם גבינה / מירב מלכה

המצרכים לרולדה שוקולד במילוי קרם גבינה:

  • 5 ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1/2 שקית אבקת אפיה
  • 5 כפות גדושות של קמח

למלית:

  • 250 מל שמנת מתוקה
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 4 כפות גבינת שמנת
  • 3 כפות אבקת סוכר

תוספת:

  • ממרח פסק זמן / נוגט / פררו רושה

לגנאש:

  • 100 גרם שוקולד
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה.

לקישוט:

  • אגוזים / בוטנים מסוכרים.

אופן ההכנה לרולדה שוקולד במילוי קרם גבינה:

  1. מפרידים את הביצים
  2. את החלבונים מקציפים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב
  3. מוסיפים את החלמונים תוך הקצפה איטית
  4. מוסיפים גם את השמן, הלימון, אבקת האפייה והקמח ומקציפים באיטיות עד לקבלת בלילה אחידה
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה
  6. ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להזהבה
  7. מוציאים את הרולדה מהתנור ומגלגלים אותה יחד עם הניר האפיה. ומניחים בצד לצינון מוחלט
  8. בקערה מקציפים הייטב את השמנת המתוקה עם הפודינג והסוכר עד לקבלת קצף יציב
  9. מוסיפים את הגבינה ומערבבים באיטיות לאיחוד

אופן ההרכבה:

  1. פותחים את הרולדה
  2. מורחים עליה ממרח פסק זמן / נוגט / פררו רושה
  3. מורחים מעל את קרם הגבינה ומגלגלים לרולדה

הכנת הגנאש:

  1. ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה ומערבבים לאיחוד
  2. שופכים על הרולדה כך שהגנאש יכסה את כולה
  3. מקשטים באגוזים או בוטנים מסוכרים ומכניסים לקירור עד להגשה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art