מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 20°c
ירושלים 19°c
בית שמש 23°c
בני ברק 30°c
אשדוד 23°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 20°c
ירושלים 19°c
בית שמש 23°c
בני ברק 30°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לסביצ'ה סלמון עם קוביות אבוקדו וירק קצוץ

למה לשלם יקר אם אפשר להכין בבית: מתכון מנצח לסביצ'ה סלמון עם קוביות אבוקדו וירק קצוץ בתיבול עסיסי ומלא טעם | מנת פתיחה עשירה שתעניק המון יוקרה לכל סעודה חגיגית

מתכון לסביצ'ה סלמון עם קוביות אבוקדו וירק קצוץ
סביצ'ה סלמון ואבוקדו צילום: נועם זיגדון

מתכון לסביצ'ה סלמון עם קוביות אבוקדו וירק קצוץ / נועם זיגדון

המצרכים לסביצ'ה סלמון עם קוביות אבוקדו וירק קצוץ:

  • ½ קילו דג סלמון בלי עור ובלי עצמות
  • מיץ מלימון שלם
  • ½ בצל סגול קצוץ דק
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 2 גבעולים בצל ירוק קצוץ
  • 1 כף שמן זית
  • פלפל ירוק חריף קצוץ דק
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית אורגנו יבש
  • ½ אבוקדו חתוך לקוביות קטנות

אופן ההכנה לסביצ'ה סלמון עם קוביות אבוקדו וירק קצוץ:

  1. חותכים את דג הסלמון לקוביות קטנות ומכניסים לקופסא
  2. מוסיפים פנימה את מיץ הלימון ומערבבים הייטב
  3. מכניסים את הקופסא למקרר למשך חצי שעה, יש לערבב מידי פעם
  4. בינתיים בקערה מכניסים את הבצל סגול, כוסברה הקצוצה, בצל ירוק, אורגנו, מלח, פלפל ירוק חריף ושמן זית ומערבבים הייטב לאיחוד
  5. מסננים את קוביות הסלמון מהמיץ לימון ומכניסים אותו לתערובת הכוסברה והבצלים
  6. מכניסים פנימה גם את קוביות האבוקדו ומערבבים הכל לקבלת תערובת אחידה

אופן ההגשה:

  1. מניחים רינג עגול וקטן על צלחת ההגשה ומכניסים פנימה את הסביצ'ה המוכנה
  2. מהדקים הייטב עם כף ומוציאים את הרינג בעדינות
  3. כעת נותר לנו להוסיף בצד סלט ירקות עשיר, קרקרים או כל מה שאוהבים
  4. מגישים ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 

 צבע אדום

art