מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 20°c
ירושלים 18°c
בית שמש 24°c
בני ברק 31°c
אשדוד 24°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 21°c
חיפה 20°c
ירושלים 18°c
בית שמש 24°c
בני ברק 31°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון למאפינס קישואים וגבינות

לכל חובבי הפשטידות והמאפינס: קבלו מתכון מעולה לפשטידות אישיות עם גבינות וקישואים בתוספת שומשום למראה עשיר וטעים יותר

מתכון למאפינס קישואים וגבינות
מאפינס קישואים וגבינות צילום: עליזה עליון

מתכון למאפינס קישואים וגבינות / עליזה עליון

המצרכים למאפינס קישואים וגבינות:

  • 5 קישואים בינוניים מגורדים בפומפייה לסחוט הייטב
  • 2 בצלים גדולים מגורדים
  • חופן של עשביי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, בצל ירוק עירית) או מה שאוהבים
  • 5 כפות קמח תופח
  • 1 כפית אבקת מרק עוף פרווה (או בצל)
  • 3 ביצים גדולות
  • 1 קופסת קוטג'
  • 1 קופסת גבינה לבנה 250 גר'
  • 5 יחי גבינה צהובה (לגרד אותן)
  • מעט מלח
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט
  • ניתן להוסיף מעט צ'ילי גרוס

אופן ההכנה למאפינס קישואים וגבינות:

  1. מערבבים הייטב את כל המצרכים עד לקבלת בלילה אחידה
  2. יוצקים מהבלילה לתבנית מאפינס משומנת הייטב (עדיף עם ניירות אפיה משומנות)
  3. מפזרים מעל שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש עח 180 מעלות ואופים במשך כ45 דקות או עד להשחמה יפה

הערות:

  1. ניתן לשים כל סוג של עשביי תיבול שאוהבים
  2. ניתן לאפות כפשטידה בתבנית חד פעמי מאלומיניום בינונית עגולה
  3. ניתן לטגן את הבצלים לטעם עמוק ומעושן למי שאוהב

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art