מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 20°c
ירושלים 19°c
בית שמש 23°c
בני ברק 30°c
אשדוד 23°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 20°c
ירושלים 19°c
בית שמש 23°c
בני ברק 30°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לקינוח ביסקוויטים עם שוקולד וקצפת

קינוח חלבי חגיגי ומקורי שתוכלו להגיש לאחר כל סעודה ניתן להמירו לפרווה בקלות והוא תמיד ישאיר טעם של עוד

מתכון לקינוח ביסקוויטים עם שוקולד וקצפת
קינוח ביסקוויטים עם שוקולד וקצפת צילום: אסתי זוהרץ

מתכון לקינוח ביסקוויטים עם שוקולד וקצפת / אסתי זוהרץ

המצרכים לקינוח ביסקוויטים עם שוקולד וקצפת:

מצרכים לבסיס:

  • 250 מיל קרם קוקוס / קצפת צמחית / שמנת מתוקה
  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 350 עד 400 גרם ביסקוויטים גרוסים דק

לציפוי גנאש:

  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 250 מיל קצפת צמחית / קרם קוקוס / שמנת מתוקה
  • תבניות שקעים קטנות בצורת חישוקים קטנים (למי שאין יכול בתוך עטרות נייר קטנות)

לקצפת:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה / קצפת צמחית
  • 1/2 כוס חלב / מים
  • 3 כפות פודינג וניל

לקישוט:

  • שוקולד מגורד
  • קוקוס

אופן ההכנה לקינוח ביסקוויטים עם שוקולד וקצפת:

הכנת הבסיס:

  1. ממיסים את השמנת המתוקה עם השוקולד המריר עד לקבלת שוקולד חלק
  2. מוסיפים את הביסקוויטים הגרוסים ומערבבים הייטב לאיחוד

הכנת ציפוי גנאש:

  1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה ומערבבים הייטב לאיחוד

הרכבת הקינוח:

  1. יוצקים את הגנאש בצורה שווה בתבניות שקעים בצורת חישוק ומעל משטחים מתערובת הביסקוויטים והשוקולד (ניתן לקרוץ עיגולים ולהניח בתוך מנג'טים)
  2. תבניות שקעים רצויות. קרדיט: אסתי זוהרץ
  3. מכניסים למקפיא למשך כשעה עד להתייצבות מלאה ומחלצים מתבניות השקעים
  4. מפזרים קוקוס על כל אחד מהקינוחים, מניחים בתבנית ומכניסים לקירור

הכנת הקצפת:

  1. מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה
  2. מכניסים את הקצפת לשקית זילוף ומזלפים פרחים על כל קינוח שוקולד
  3. מגרדים מעל שוקולד מגורד ומכניסים לקירור עד להגשה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art